Sykkeltur til Revelberget seter

Fellestur

Dato
18. august 2019 kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Finnskogen og Omegn - Elverum
Turområde
Finnskogen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sykkeltur på enkle stier og skogsbilveger øst for Elverum med besøk på Revelberget seter. 

Oppmøte ved kommunehuset Folkvang kl. 10:00. Vi sykler på grusveier og enkel sti gjennom Svartholtet til Nøtåsen og på grus- og kjerreveier opp til Revelberget seter. Her vil det være mulig å få kjøpt kaffe, ferske bakevarer fra steinovn, rømmegrøt m.m. Fra Revelberget seter triller vi grusveien ned til Melåsberget og videre over Prærien mot Heradsbygda. Vi krysser riksveg 20 og sykler på flomverkene langs Løkenstranda mot Skjefstadfossen før siste strekket på gang og sykkelvei tilbake til Leiret. Turen går i rolig tempo med mange stopp underveis. Noen få kilometer av turen går på sti og grusveiene ellers kan være av varierende kvalitet. Terrengsykkel/hybridsykkel anbefales. Ta med reserveslange, turleder har med nødvendig verktøy ellers.  

 

Ta med godt med mat og drikke og klær etter værmeldingen. Muligheter for påfyll av vann flere steder underveis. Lengde 40 km. Varighet 5 timer.  

Sykkeltur til Revelberget seter

Sykkeltur på enkle stier og skogsbilveger øst for Elverum med besøk på Revelberget seter.  Oppmøte ved kommunehuset Folkvang kl. 10:00. Vi sykler på grusveier og enkel sti gjennom Svartholtet til Nøtåsen og på grus- og kjerreveier opp til Revelberget seter. Her vil ...

Kontaktinformasjon:

  • Fredrik S Thompson
  • Tlf. 92436260