Klatring i Terningen Arena

17. november kl. 17:00 - 19:00
Barnas Turlag Elverum, DNT Finnskogen og Omegn - Elverum
Finnskogen, Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

På grunn av leie av utstyr, hall etc. tar vi en liten kostnad per barn for å delta på denne aktiviteten: Medlem i BT GRATIS (men husk medlemskort i DNT!), ikke medlem: 50 kr (vi bruker kun VIPPS).

Anbefales for barn fra 6 år for at barna skal mestre å klatre, samt at køen ikke skal ta for lang tid..

Hvis noen av dere foresatte har brattkort og ønsker å hjelpe til med å sikre, blir vi veldig glade for et slikt bidrag. Send mail til mmedgard@hotmail.com innen 10. november.
Oppmøte Terningen Arena (klatrevegg) kl 17.00-19.00

Klatring i Terningen Arena

Bli med på innendørs klatring. Ta med innesko/gymsokker til å klatre med. Vi har alt av utstyr og sikrere med Bratt-kort. På grunn av leie av utstyr, hall etc. tar ...

• Magnhild Medgard