Gå hele Finnskogleden med guide

Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Turkatalog2020
DNT Finnskogen og Omegn, DNT Finnskogen og Omegn - Elverum
Finnskogen, Trysil og Engerdal (se kart)
turkatalog2020

Finnskogleden strekker seg over 240km på kryss og tvers av grensen til Sverige gjennom Finnskogen. Her møter man vakker natur; stille skogstjern, skogkledde åser og høydedrag som viser den uendelige skogen så langt øyet kan se. Her er det unikt dyreliv, og følger man med, kan man finne spor av elg, rådyr, gaupe, ulv, bjørn osv. I tillegg er det fullspekket med historie her, man passerer mange gamle skogfinske bosteder, flyktningeruter som reddet mange liv under 2.verdenskrig, og historie fra vikingetiden.

Nå kan du være med å gå deler av Finnskogleden med guide i sommer. Det er satt opp 6 etapper i 2020. Datoene du bør holde av er 31.mai, 5.juli, 2.august, 22.august, 23.august og 19.september.

Oppmøte 0900 Kommunehuset Folkvang. Vi går andre etappe av Finnskogleden fra nord. Start på Flisberget via Slottet til Gravberget. Turen går på grusvei og stier i variert terreng. Godt fottøy og klær etter vær. Ta med nok mat og drikke for en lang dag på skogen. Før turstart setter vi bil(er) ved Gravberget til transport tilbake til Flisberget.

18 km, 349 høydemeter. Varierende skogsterreng. Varighet 6 timer +.

Påmelding til turleder på telefon/SMS innen fredag 31.7.20

Gå hele Finnskogleden med guide