Hengekøyetur til Blåenga

25. april kl. 14:00
Fellestur, Fottur, #Hengekøye
Finnskogen (se kart)

Blåenga er et flott turmål på Vestmarka i Våler. Toppen er på 633 moh og gir en flott utsikt over søndre del av Hedmark. Her er det fine muligheter for å henge opp hengekøyer eller sette opp telt. For de som ikke ønsker å sove ute er det ei hytte man kan overnatte i. Hytta på toppen står åpen for turgåere både sommer og vinter.

Informasjon om utstyr, mat og samkjøring sendes ut til påmeldte deltagere.

Veien inn til Blåenga er ca 5,7 km og tar 2 timer en vei. Oppmøte ved Skogmuseet lørdag 25. kl 14.00. Hjemreise ca kl 12.00 på søndag.

Pris: Medlemmer: Gratis, Ikke-medlemmer: 50 kr

Turleder: Ane C. Tange, 976 80 142. Påmelding til turleder pr telefon/ SMS innen fredag 17.4.20.

Hengekøyetur til Blåenga

• Ane Christensen Tange