Fottur til Storsølnkletten

14. juni kl. 07:00
Ekstra krevende
Fjellsportinteresserte
Alvdal Vestfjell (se kart)

Fra toppen av Sølnkletten ser man setrene som har vært med på å sette sitt preg på fjellene i generasjoner: Breisjøseter, Flatseter, Franksetra, Follandsvangen og Kvislåsetra som de mest sentrale.

Lengde 21,4 km, 1300 høydemeter på sti i åpent og tidvis steinete og bratt fjellterreng.

Fellesavreise fra Folkvang kl 07.00.Vi kjører inn til Dølbekken og Kvislå og går herfra. Turen tar 8-9 timer + transport til og fra Elverum, 3 timer kjøring hver vei.

Pris: Medlemmer: Gratis, Ikke-medlemmer: 50 kr og felles spleis på drivstoff.

Påmeldingsfrist 07.06.20 Turleder: Siv Hansen, 458 499 49

Fottur til Storsølnkletten

Midt i Alvdal vestfjell troner Storsølnkletten som høyeste punkt i kommunen, med 1 827 meter over havet. Selve majesteten i Vestfjellene ruver i horisonten nesten uansett hvor den sees fra. ...

• Siv Hansen