Fottur til Deifjellet, Deset

5. juli kl. 10:00
Voksne, Fjellsportinteresserte
Dette arrangementet er over!

Oppmøte kl. 10.00 ved Kommunehuset Folkvang eller direkte på Deset ca kl. 11.00. Felles avreise i privatbiler fra Folkvang til Deset.

Turen starter på grusvei som går over i traktorvei og sti som fører til setra Bergset. Der kommer vi inn på grusvei som krysser elva Deia og som vi følger et stykke opp i lia. Siste biten opp til toppen går på sti. Det er en del tunge kneiker å forsere, men belønningen er flott utsikt i alle himmelretninger. Nedstigningen går vekselvis på sti og grusvei. Vel nede på Deset igjen kan det friste å duppe ømme og slitne føtter i Deias avkjølende vann.

Sett av hele dagen, for tempoet bestemmes på demokratisk vis. Vær oppmerksom på at det er ca. 600 høydemetre på tidvis bratt sti som skal forseres på veien opp til toppen, så husk å ta med mat og rikelig med drikke.

Pris: Medlemmer: Gratis, Ikke-medlemmer: 50 kr. Spleising på reiseutgifter.

Påmelding til turleder innen 3.7.20: Peter Mürer, 476 36 248

Informasjon om DNT smittevernregler finner du her: https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/

• Peter Murer