Fjellsport rekrutteringstur

Fellestur

Fra dato
4. september kl. 08:00
Til dato
6. september
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT Finnskogen og Omegn - Elverum, DNT Gjøvik og Omegn, Fjellsport
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å teste fjellsport? Da er dette turen for deg.

Det blir en snill start, og mulighet for flere rutevalg underveis. Vi tar båten inn til Gjendebu fredag morgen, og går på Gjendetunga (1516 moh), en enkel, men stedvis noe bratt topptur på ca 3 timer. Overnatting i telt eller inne på Gjendebu.

Lørdag går vi gjennom Svartdalen til Torfinnsbu, ca 5 timer. I Svartdalen er det flere 2000 m-topper som kan være aktuelle å bestige hvis værettillater det. Overnatting i telt eller inne på Torfinnsbu.

Søndag er det flere alternativer: tur langs Bygdin, topptur til Nordre Kalvehølotinden (2019 moh) eller båttransport ut til parkeringen ved Bygdin.

Hver enkelt betaler selv fergetransport, overnattinger og mat, mens vi spleiser på parkering og drivstoff. Hvis du ønsker å sove inne på Gjendebu, må du huske å bestille plass selv.

Påmeldingsfrist: fredag 21.08.20.

Oppmøte: Bygdin fergekai fredag morgen. Koordinering av transport derfra til langtidsparkeringen ved Gjendesheim. Nærmere tidspunkt sendes til de påmeldte når rutetider for 2020-sesongen foreligger.

Turledere: Ane C. Tange (DNT FO Elverum) Tlf. 976 80 142, e-post: ane.tange@gmail.com), og Heidi M. Pedersen (DNT Gjøvik) Tlf. 951 50 036, e-post: heidi_merete20@hotmail.com

Fjellsport rekrutteringstur

Har du lyst til å teste fjellsport? Da er dette turen for deg. Det blir en snill start, og mulighet for flere rutevalg underveis. Vi tar båten inn til Gjendebu ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Heidi M. Pedersen
  • Ane Christensen Tange