OBS! AVLYST! Intro terrengsykling og bålkos!

Fellestur

Dato
1. november kl. 09:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Søndagstur, Bålkos, Terrengsykling, Fatbike
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sett av søndag 1. november! DNT ung inviterer til såre romper og støle lår, men også ikke minst til skikkelig søndagsmodus og en god dose bålkos!

Bli med på en søndagstur på fatbike innover mot Nonsbu på fastlandet. Dette blir en tur for de som ikke har syklet så mye tidligere, så vi tar det rolig og forsiktig. Vi møtes hos Tromsø Outdoor klokka 09.00 og bestemmer der om vi tar buss eller sykler mot utfartssted Tønsvika.
 

Ved startsted vil dere få en liten innføring i fatbike og sti - og sykkelvett før vi tar syklene fatt og sykler innover mot Nonsbu. Fokuset her er på mestring og moro! Det vil bli en skikkelig bållunsj, så smør dere en god nistepakke, ta med godt med drikke og noe å sitte på. Kle dere også godt!
Etterhvert kommer vi til å snu og sykle tilbake mot Tromsø sentrum.

Vi fikser sykler og hjelm til alle, men har du sykkel selv er det også helt i orden, bare si ifra til oss så vi ikke leier en sykkel som ikke blir brukt :)

Pris per deltaker er 300 kr. Det er 8 plasser på turen, førstemann til mølla! 
 

Håper du vil bli med!

Turhilsen fra Helene og Lene


 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 
 

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

OBS! AVLYST! Intro terrengsykling og bålkos!

Sett av søndag 1. november! DNT ung inviterer til såre romper og støle lår, men også ikke minst til skikkelig søndagsmodus og en god dose bålkos! Bli med på en søndagstur på fatbike innover mot Nonsbu på ...

Kontaktinformasjon:

  • Tlf. 94861825

Turledere:

  • Lene Bækkevold
  • Helene Sørvik Stavland