Overnattingstur til Åkersætra

Åkersætra

Bli med BT Elverum på overnattingstur til Åkersætra (666 moh), HHT sin barnas turlag-hytte på Hedmarksvidda.  Påmeldingsfrist 8. januar!

Åkersætra er en gammel sæter som består av flere små, koselige hytter og en større hytte til samlinger. Området er godt egnet til skiturer, skileik og aking. Les mer om hytta/stedet her: http://www.ut.no/hytte/3.1869/

Vi reiser fra Elverum klokka 11.00 lørdag. Det er ca 1,5 times kjøring for å komme frem. Bompenger vinter er 105 kroner.

Kostnad per person er for medlemmer; barn 50 kr/voksen 100 kr. Ikke medlemmer; barn 100 kr/voksen 150 kr. Dette dekker overnatting og middag på kvelden. Husk å oppgi om du er medlem eller ei ved påmelding (medlemsnummer).

Bindende påmelding per epost til mmedgard@hotmail.com eller per tlf til turleder innen fredag 8. januar.

Maks 20 deltakere; førstemann til mølla-prinsippet gjelder og DNT-medlemmer blir priotirert. Følg med på hjemmesiden for mer info. (Med forbehold om nok påmeldte).

Alle må ha med eget sengetøy/sovepose.

Velkommen på tur!!

Ansvarlig: