Stilling Ledig

Foto: DNT Elverum

DNT Finnskogen og Omegn vurderer å ansette daglig leder i 50 % stilling. Meget spennende mulighet for den rette personen.  Er du den vi er ute etter? Søknadsfrist 17. juni 2017.

DNT Finnskogen og Omegn har som formål å spre viten om finnekulturen lokalt og sentralt og stimulere til økt interesse for natur- og friluftsliv, samt arrangere turer og aktiviteter for folk i alle aldersgrupper. DNT Finnskogen og Omegn har 3 lokallag: Elverum, Solør, Kongsvinger/Eidskog og har for tiden 1800 medlemmer, 11 koier/hytter og ca. 1200 km med merkede stier.

Vi vurderer å ansette:

DAGLIG LEDER i 50% stilling

Daglig leder skal ha nær dialog med styreleder og resten av styret, og vil ha hovedansvar for bl.a. følgende oppgaver:

• Lede DNT Finnskogen og Omegn etter instruks fra styret og foreningens formål og være en pådriver for videre utvikling
  • Kommunikasjon og korrespondanse med DNT sentralt, ta seg av søknader og rapportering samt kommunikasjon med lokallag og andre medlemsforeninger
  • Øke om midler og støtte fra potensielle samarbeidspartnere slik som kommuner, regionråd, sponsorer, fond, med flere.
  • Ansvar for gjennomføring av lokale aktiviteter sammen med lokallagene ved nasjonale turdager som Opptur, KomDegUtdagen og lignende.
  • Representere DNT Finnskogen og Omegn på relevante møteplasser, stands og lignende
  • Delta på styremøter
  • Ansvar for hjemmeside og sosiale plattformer som Facebook, Twitter, og lignende
  • Delta aktivt i foreningens øvrige arbeide, inklusive medlemspleie og utarbeidelse av turprogram i samarbeid med lokallagene (oppsett, produksjon, layout, med mer)

Ønskede kvalifikasjoner:

• Interesse for og erfaring fra friluftsliv
  • Erfaring med lag og organisasjonsarbeid, gjerne fra DNT
  • Gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig
  • Vilje og evne til samarbeid
  • Gode datakunnskaper
  • God gjennomføringsevne

Vi mener dette må være en spennende stilling for den «riktige» personen. I tillegg til administrativt arbeid må det påregnes noe kvelds- og helgejobb, samt noe reisevirksomhet. Stillingen rapporterer til styreleder i DNT Finnskogen og Omegn.

• Arbeidssted: Næringshagen, Kirkenær og annet. Lønn etter avtale
  • Kontaktinformasjon: Styreleder Kjell Magne Nordvi, mobil 952 40 273
  • Søknad med CV sendes på e-post til kmnordvi@online.no innen 17.06.2017

Mer info om DNT Finnskogen og Omegn finner du her (trykk på lenka).

Klikk her for å skrive tekst.

Juleavslutning Barnas Turlag
Juleavslutning Barnas Turlag Foto: DNT Elverum