Avlyst: Skitur fra Flishøgda via Gråberget til Juskjølkoia

27. februar kl. 10:00
Finnskogen, Trysil og Engerdal (se kart)

Skitur på sørsiden av Trysilveien vekselsvis over åpne myrer og gjennom glissen skog. Vi går via Gråberget til Juskjølkoia (DNT Finnskogen). Der tar vi en pause med en matbit. Så går vi nordover langs Gysbekken tilbake til Flishøgda. Total lengde ca 16 km.

Oppmøte ved Kommunehuset Folkvang kl 10:00. Vi kjører sammen mot Flishøgda. På grunn av Covid-19 blir det ingen samkjøring.

Turen går hovedsakelig utenom løyper og vil trolig passe best for fjellski og staver med store trinser.  Løypeski/langrennski vil trolig være uegnet. Ta med mat og drikke, varme klær og hodelykt.

Vanskelighetsgrad: Middels til litt krevende avhengig av snøforholdene.  Skitur utenfor oppkjørte løyper i flatt skogs- og myrterreng. Noen enkle, korte utforkjøringer.

Varighet 5 timer+

Pris: Medlemmer: Gratis, Ikke-medlemmer: 50 kr

Turleder: Siv Lillevik 458 49 949 og Fredrik Thompson, 924 36 260. Påmelding innen 24.02.2021.

Avlyst: Skitur fra Flishøgda via Gråberget til Juskjølkoia

OBS OBS inntil nye retningslinjer kommer, er det kun tillatt med deltagere fra Elverum kommune. Skitur på sørsiden av Trysilveien vekselsvis over åpne myrer og gjennom glissen skog. Vi går ...

Turledere:

• Fredrik Thompson