Bli medlem

Som medlem får du medlemspris på DNTs 500 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og mye mer. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting.

DNT Elverum har inngått samarbeidsavtale med Sport1 i Elverum. Alle medlemmer i DNT Elverum får 10 % rabatt på hele vareutvalget i butikken hos Sport1 i Storgata i Elverum.

Når du melder deg inn her vil du automatisk bli medlem i Hamar og Hedemarken Turistforening eller Finnskogen Turistforening avhengig av postnummeret ditt. Det har ingen betydning for DNT Elverum hvilken forening du tilhører så lenge du har postnummer i Elverum. Grunnen til det er at DNT Elverum får midler fra HHT og FTF etter antall medlemmer med postadresse i Elverum.  Håper å se dere på turer med oss!

Velkommen som medlem!

Sjekk medlemsfordeler og priser på medlemskap på DNTs hovedsider